Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

10 redenen om Uruguay te bezoeken

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 2

2 comments

 1. ingrid

  Hi, reis experts, he gelukkig een artikel over Uruguay, je verhaal is volledig correct hihi. het is een prachtig ongerept land met super leuke inwoners en veel Spaans/Italiaans maar ook Zwitsere cultuur, voor mij echt thuiskomen, mijn 3 lievelingslanden in 1 land. Veilig is het zeker, je kan gewoon met handtas ‘ s avonds over straat, het prijsniveau is wel hoog, geen idee hoe het kan. Een aanrader Uruguay, ik ben fan en ga binnen een paar jaar zeker terug ! ik was er in maart 2018, Montevideo is prachtig, Colonia en Punta del Este mag je zeker niet overslaan, maar er is nog zoveel te zien, goede reden om terug te gaan.

  mochten jullie bij de landen Uruguay willen toevoegen, ik kan jullie van info voorzien, ik heb veel kennis over t land vergaard, vooral in t engels vind je best veel op internet.

  groetjes
  ingrid

  1. Ties Post author

   Hoi Ingrid,

   leuk om te horen dat je genoten hebt van get blog en excuus voor mijn late reactie 🙂
   We willen Uruguay heel graag toevoegen dus je kan ons daar zeker mee helpen. Ik stuur je gelijk even een mailtje.

   Groeten,
   Ties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU