Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Route door Costa Rica

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 2

2 comments

 1. Lisa

  Hi !

  Super leuk om jullie blog en route te zien. Jullie gaan echt precies naar de plekken waar ik ook wil met mijn vriend. Ik had een vraagje. Wij huren een auto en ik zie dat jullie van Santa Teresa naar Manuel Antonio zijn gegaan met een boot taxi. Super handig want met de auto is het echt lang rijden. Maar hoe hebben jullie dit gedaan met de huurauto want volgens mij kan die niet op de taxi boot toch?

  Ik hoor het graag.

  Groetjes, Lisa

  1. Ties Post author

   Hoi Lisa,

   leuk om te horen dat je ook deze route wil doen! Wij hebben tijdens deze route echter geen auto gehuurd 🙂 Een van onze bloggers wel, maar die heeft een hele andere reis gemaakt. Wij hebben deze route met minivans en de boot afgelegd dus ik weet niet of dat met een huurauto kan.

   Met een auto zul je het hele stuk moeten omrijden ben ik bang.

   Happy travels,
   Ties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU