Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Visum Taiwan

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Het uitzoeken van de visumreglementen hoort ook bij het reizen. En in tegenstelling tot China is het regelen van je visum voor Taiwan zo gedaan. Je hebt er namelijk geen een nodig. Alle Nederlanders en Belgen mogen zonder visum 90 dagen in het land reizen.

Visum voor Taiwan

Zodra je landt in Taiwan (waarschijnlijk in Taipei) krijg je op het vliegveld een gratis visum voor een verblijf van 90 dagen. Langer blijven is tijdens een reis vak niet nodig, maar mocht je wel langer dan 90 dagen in Taiwan willen blijven neem dan contact op met de ambassade (Taipei Representative Office) in Den Haag.

Alle Nederlanders en Belgen kunnen zonder visum 90 dagen in Taiwan blijven

Je visum voor Taiwan is NIET verlengbaar. Visum eisen kunnen uiteraard wel veranderen dus houd deze pagina altijd goed in de gaten voor eventuele updates.

taiwan democracy memorial park

Wat heb je nodig

Hoewel je op het vliegveld gratis een 90-dagen visum krijgt moet je wel een aantal dingen op bij je hebben om er voor te zorgen dat je het visum Taiwan krijgt. Dit zijn;

  • je paspoort moet minimaal zes maanden geldig zijn bij aankomst in Taiwan
  • één lege visumpagina voor de stempel van de douane
  • een retourticket (of uitreisticket) als bewijs dat je het land verlaat.

Wil je langer dan 3 maanden (90 dagen) in Taiwan blijven? Neem dan contact op met de ambassade.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU

We need you!

Wij houden van reizen, maar niet van schreeuwerige websites. Reis-Expert is een onafhankelijk platform en dat houden we graag zo.

Het up-to-date houden kost echter wel veel tijd. Gebruik jij graag onze website en wil je deze gratis en advertentievrij houden? 

KOOP EEN PRODUCT!

of

DONEER!
Dan houden wij Reis-Expert gratis en advertentievrij!