Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Inentingen Taiwan

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Inentingen is iets waar reizigers vaak op bezuinigen. Nu is dat voor een land als Taiwan begrijpelijk aangezien het een van de rijkste landen ter wereld is en de gezondheidszorg goed is geregeld. Toch is voorkomen beter dan genezen en kan het geen kwaad om eens naar de inentingen voor Taiwan te kijken.

Verplichte inentingen voor Taiwan

Er zijn op dit moment geen verplichte inentingen. Het inenten tegen gele koorts is alleen noodzakelijk als je zeven dagen voor aankomst in Taiwan in een land bent geweest waar gele koorts heerst. Uiteraard kan de regelgeving qua inentingen veranderen dus houd deze pagina regelmatig in de gaten.

Voor een reis naar Taiwan zijn er geen inentingen verplicht

sun moon lake

Aanbevolen inentingen

In tegenstelling tot veel andere landen in Azië hoef je je voor een reis korter dan drie maanden niet in te laten enten. Ga je langer dan drie maanden naar Taiwan? Dan worden de volgende inentingen Taiwan aanbevolen:

  • vaccinatie tegen hepatitis B

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU

We need you!

Wij houden van reizen, maar niet van schreeuwerige websites. Reis-Expert is een onafhankelijk platform en dat houden we graag zo.

Het up-to-date houden kost echter wel veel tijd. Gebruik jij graag onze website en wil je deze gratis en advertentievrij houden? 

KOOP EEN PRODUCT!

of

DONEER!
Dan houden wij Reis-Expert gratis en advertentievrij!