Jordanië

Jordanië is een relatief onbekende bestemming in Azië. Het is de laatste jaren meer in opkomst onder reizigers en dat is te begrijpen. Het land dat voor 85% uit woestijn bestaat biedt meer dan alleen zand. Je vindt er bergen, stranden, kastelen, oude kerken, een rijke cultuur en natuurlijk de Dode Zee! Denk jij er aan om Jordanië te bezoeken? Bekijk dan hier onze tips!

Waarom naar Jordanië?

Jordanië is een ontzettend mooi land. Ondanks het feit dat je hier vooral woestijn vindt is het een veelzijdig land. Daarnaast wordt Jordanië nog niet overspoeld door toeristen. Het is een van de meest authentieke landen in het Midden-Oosten. Wat veel mensen ook niet weten is dat Jordanië een rijke cultuur heeft.

Jordanië was, en is, een belangrijk punt tussen Europa, Afrika en Azië. Hierdoor is een grote mix van culturen ontstaan tussen Romeinen, Grieken, moslims en christelijke kruisvaarders. Het land biedt naast een bijzondere natuur dan ook heel veel archeologische vindplaatsen.

Highlights

Vliegtickets

Beste reistijd

Backpacken

Wat is er te zien in Jordanië?

Hoewel het land als vakantiebestemming relatief onbekend is onder Europeanen herbergt het wel een aantal bezienswaardigheden die wereldwijd bekend zijn. De bekendste zijn natuurlijk de Dode Zee en Rode Zee. Maar wat dacht je van de historische stad Petra of de Wadi Rum woestijn.

Er is meer dan genoeg te zien en te doen in het land. Chillen aan het strand, eeuwenoude steden verkennen, ritjes maken op een kameel, de Jordan Valley bezoeken of oude kastelen ontdekken. Je zult versteld staan van de veelzijdigheid van het land. We weten zeker dat een bezoek aan Jordanië een onvergetelijke ervaring wordt.

Budget Jordanië

Visum Jordanië

Vakantie Jordanië

Vervoer Jordanië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven