Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Hotels Venezuela

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

 Helaas is Venezuela de laatste jaren moeilijk bereisbaar en blijven reizigers weg. We hopen dat Venezuela snel weer reizigers kan ontvangen, want het is een van de mooiste landen in Zuid-Amerika met prachtige natuur, bijzondere steden en hagelwitte zandstranden. Wil jij er heen en ben je op zoek naar de beste hotels in Venezuela? Wij hebben ze op een rij gezet.

CARACAS

HOTELS CARACAS

De beste hotels in Vientiane

Caracas is de hoofdstad van het land en je vindt hier de meeste hotels in Venezuela. Het is echter geen stad waar reizigers lang blijven hangen. Het staat bekend als een van de gevaarlijkste steden ter wereld. Eeuwig zonde want het zou een fantastische toeristische bestemming kunnen zijn.

Qua overnachten heb je voldoende keus en de beste wijken om te overnachten zijn Chacao, Altamira en El Rosal. Hier vind je beste hotels en het is er relatief veilig.

Onze favorieten:

➜ Budget – Hotel Renovación
➜ Normaal – Mariani International Caracas
➜ Luxe – Apartosuites cerca del Boulevar de Sabana Grande y la Av. Solano

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU

We need you!

Wij houden van reizen, maar niet van schreeuwerige websites. Reis-Expert is een onafhankelijk platform en dat houden we graag zo.

Het up-to-date houden kost echter wel veel tijd. Gebruik jij graag onze website en wil je deze gratis en advertentievrij houden? 

KOOP EEN PRODUCT!

of

DONEER!
Dan houden wij Reis-Expert gratis en advertentievrij!

LET OP de situatie in Venezuela is op dit moment onveilig! Reizen komt met risico’s. Reis en verblijf alleen in Venezuela als dit noodzakelijk is. Bekijk het laatste reisadvies op de website van Nederland Wereldwijd.