Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Inentingen Uruguay

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 12 november, 2020

Het regelen van je inentingen zal niet bij je favoriete dingen behoren. Gelukkig ben je snel klaar met die voorbereidingen want er zijn geen verplichte inentingen voor Uruguay. Uiteraard raden we wel iedereen aan om contact op te nemen met je huisarts voor vertrek.

Verplichte inentingen Uruguay

Op dit moment zijn er geen verplichte inentingen voor Uruguay. Dat kan veranderen dus houd de website van de Rijksoverheid altijd in de gaten. Als er wel verplichte inentingen gelden voor een land, neem deze dan ook. Zonder die inentingen kom je een land namelijk niet binnen.

TIP ♥ – voor een reis naar Uruguay zijn er geen verplichte inentingen

Aanbevolen inentingen

Dat er geen verplichte inentingen zijn, betekent niet dat je je helemaal niet hoeft in te enten tegen virussen. Er worden namelijk wel een paar vaccinaties aanbevolen voor reizen naar Uruguay. Dit zijn de volgende:

  • Een vaccinatie tegen DTP;
  • vaccinatie tegen hepatitis A

Ga je langer dan drie maanden naar Uruguay? Dan worden de volgende inentingen aanbevolen:

  • vaccinatie tegen rabiës (hondsdolheid)

 

Meer lezen over Uruguay?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU