Hoofdmenu
reis expert header

Reizen in Argentinië

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 22 mei, 2020

Argentinië is een geweldig land met eindeloze mogelijkheden. Het is niet voor niets een van de populairste landen in Zuid-Amerika onder reizigers. Backpackers, gezinnen, rondreizigers of complete families… iedereen wil het land van de tango ontdekken. Met het prachtige landschap, de leukste hoofdstad en de bijzondere cultuur is reizen in Argentinië een onvergetelijke ervaring.

Reizen in Argentinië

Argentinië is mooi, het is anders dan andere landen in Zuid-Amerika, het is nog niet overladen met toeristen, het heeft Patagonië, het is veilig en de mensen zijn er ontzettend gastvrij. Reden genoeg om dit prachtige land te bezoeken. Op deze pagina delen we alle tips over het reizen in Argentinië.

Patagonië

Ruta 40 mag je eigenlijk niet overslaan

Wat voor type reiziger ben jij?

Voordat we je meer vertellen over het reizen in Argentinië is het goed om te bepalen wat je in Argentinië wil doen. Je kunt immers op verschillende manieren door het land reizen. Wil je gaan backpacken, met een auto rondreizen of liever aan het strand relaxen?

Het kan allemaal, het ligt er maar net aan wat voor type reiziger je zelf bent.

Backpacken in Argentinië

Backpacken is enorm populair, niet alleen in Argentinië, hoewel Argentinië nooit echt het backpackersland van Zuid-Amerika was. Mede dankzij de hoge prijzen. Daar komt de laatste jaren echter wel verandering in. Naast de vele rondreizen in Argentinië vind je de laatste jaren ook steeds meer backpackers.

Dat backpacken alleen is weggelegd voor de jonge reizigers is een misverstand. Iedereen die wil reizen in Argentinië kan dat backpackend doen. Backpacken hoeft niet perse met een backpack te zijn of voor de hippe reizigers. Het gaat om de vrijheid die je ervaart tijdens het reizen. Of dat nu is met een koffer, een huurauto of een stel van 75 maakt niets uit.

Backpacken in Argentinië ➜ Tips

Wij jij graag backpacken in Argentinië? Check dan onze pagina over backpacken met alle tips die je moet weten over backpacken in Argentinië.

Rondreis in Argentinië

Van alle landen in Zuid-Amerika is Argentinië, samen met Brazilië en Peru, een van de populairste landen voor een rondreis. Het reizen in Argentinië is namelijk ontzettend makkelijk. De wegen zijn goed, je kunt er een auto huren of in bussen reizen en het is veilig.

Er zijn op internet ontzettend veel rondreizen te boeken variërend van een week (echt waar!) tot een maand of langer. Als je door Argentinië gaat reizen – en het liefst ook Patagonië – check dan onze tips over reizen in dit prachtige land!

Rondreis in Argentinië ➜ Tips

Wij jij graag rondreizen in Argentinië? Check dan onze pagina over rondreizen in Argentinië met alle tips en de beste reisorganisaties voor reizen in Argentinië.

Vakantie in Argentinië

Argentinië is waarschijnlijk niet het eerste land waar je aan denkt als je je vakantieplannen maakt. Hoewel dat natuurlijk weer afhankelijk is van wat voor soort vakantie je zoekt. Als je aan het strand wil liggen zijn landen als Curaçao of Thailand populaire, maar ook Argentinië behoort tot de mogelijkheden.

Check onze tips over het boeken van een mooie vakantie!

Vakantie in Argentinië ➜ Tips

Ook een vakantie in Argentinië behoort tot de mogelijkheden. Bekijk al onze tips en opties voor de beste vakantie in Argentinië.

Wat wij vinden:
  • 8.7/10
    Reis-Expert - 8.7/10
8.7/10

Samenvatting

Argentinië is een geweldig land met eindeloze mogelijkheden. Het is niet voor niets een van de populairste landen in Zuid-Amerika onder reizigers. Backpackers, gezinnen, rondreizigers of complete families… iedereen wil het land van de tango ontdekken. Met het prachtige landschap, de leukste hoofdstad en de bijzondere cultuur is reizen in Argentinië een onvergetelijke ervaring.

Meer lezen over Argentinië?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU