Hoofdmenu

REIS-EXPERT

Wil je een camper kopen met buy back garantie? Vraag dan hier onder onder een offerte aan. Via onze partner in Nieuw Zeeland (waar we zelf ervaring mee hebben) kunnen wij je helpen aan een camper met buy back garantie. Zo hebben wij een groot assortiment aan campers. Helaas staan ze nog niet allemaal op de site. Een camper kopen met buy back garantie is vaak een stuk goedkoper dan huren.

Daarnaast helpen we jou met het overschrijven, verzekeren en andere zaken. Je hebt ook direct een vast adres in Nieuw Zeeland voor eventuele post en andere zaken.

TIP ♥ – als je via ons boekt krijg je altijd een super scherpe prijs!

LET OP ¡ – hieronder vind je voorbeelden van de campervans. Deze komen beide in vele maten en uitvoeringen. De foto’s zijn alleen ter informatie en indicatie zodat je een idee hebt van wat wij via onze Buy Back Partner in Nieuw Zeeland aanbieden. Wil je een offerte voor een andere camper? Geef dit dan even aan in het formulier hieronder.

VOORDELEN BUY BACK GARANTIE

GOEDKOOP

Ga jij langer dan 4 weken naar Nieuw-Zeeland? Dan is onze buy back garantie vaak goedkoper dan huren.

SNEL

Omdat alles vooraf besproken en geregeld is ben je minimale tijd kwijt met de aan- en verkoop van de camper.

EENVOUDIG

Alles wordt keurig en simpel aan je uitgelegd. Geen verrassingen bij eenkomst over verzekeringen of andere zaken.

Meer informatie aanvragen

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU

We need you!

Sinds Corona is er wereldwijd een veel veranderd. Ondanks dat we ons uiterste best doen, is onze informatie niet overal up-to-date.

Zie jij een foutje, of heb je recente informatie voor ons? Dan zouden we het supertof vinden als je ons een berichtje stuurt.

Dan zorgen wij dat het z.s.m. online komt.

CONTACT!