Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Vliegticket websites Zuid Amerika

Door: Sjoerd lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 30 oktober, 2020

Voor de meeste van ons start de reis met het boeken van een vliegticket. En waar je vroeger naar de lokale reiswinkel ging kan je tegenwoordig je vliegticket naar Zuid Amerika zelf eenvoudig online boeken. Helaas is dat ook direct het grootste nadeel. Door alle eenvoud zijn er zoveel boekingswebsites bijgekomen dat zelfs wij door de bomen het bos soms niet meer zien. Als je een paar maanden gaat backpacken in Zuid Amerika kan je denken aan een enkeltje Lima.

Deze stad heeft namelijk de meeste en beste verbindingen met de rest van het continent. Als je van te voren al ongeveer weet welke landen in welke tijdsbestek je wil gaan doen is een open ticket ook een prima optie. Hiermee kan je vaak een aantal vluchten boeken in een tijdsbestek van een jaar. Je houdt zodoende de vrijheid om bijvoorbeeld de datum of plaats van vertrek later nog aan te passen.

Zoals we al zeiden lijkt het wel of je op iedere website tegenwoordig een ticket kan boeken. Het kan daarom wel eens onduidelijk zijn waar je nu het beste je ticket kan kopen. Daarom hebben wij voor jou de beste aanbieders voor vliegtickets naar Zuid Amerika op een rijtje gezet.

Ilha Grande

Boek je vliegticket via onderstaande vliegticket websites

CheapTickets200x200

CheapTickets.nl

CheapTickets.nl zoekt al vele jaren de meest voordelige vliegtickets voor jou. We vergelijken vliegtickets van meer dan 800 airlines van meer dan 9000 bestemmingen wereldwijd.

Vliegtickets.nl200x2001

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is één van de grootste webwinkels voor vliegtickets in Nederland. Wij verkopen alle vliegtickets, ook die van lowcostmaatschappijen, van en naar wereldwijde bestemmingen.

Skyscanner200x200

Skyscanner

Een wereldwijde reiszoekwebsite met een onafhankelijke en gratis vluchtenzoekdienst, zowel voor nationale als internationale vluchten. Ideaal dus voor alle vluchten.

Momondo

Momondo

Momondo is een reiszoekmachine die de beste deals voor vliegtickets, hotels, huurauto’s en pakketreizen zoekt en vergelijkt.

Tix

Tix.nl

Tix.nl zoekt al vele jaren de meest voordelige vliegtickets voor jou. We vergelijken vliegtickets van meer dan 800 airlines van meer dan 9000 bestemmingen wereldwijd.

VliegwinkelAMS_400x400

Vliegwinkel

Vliegtickets naar Zuid Amerika (of andere werelddelen) boek je makkelijk bij vliegwinkel.nl. De website heeft deals met alle bekende airlines en biedt vliegtickets naar vele bestemmingen ter wereld.

Meer lezen over Voorbereiding Zuid Amerika?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU