Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Hotels Paraguay

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Paraguay is een van de meest ongerepte bestemmingen in Zuid-Amerika. Maar wat is nu het beste hotel in Paraguay? Die van Encarnación of Asuncion? Qua accommodatie loopt Paraguay nog wat achter, maar om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij onze favoriete hotels in Paraguay op een rij gezet. Al deze hotels hebben goede recensies en ze zijn ook nog eens te annuleren. Makkelijk voor de zelfstandige reiziger!

ASUNCION
ENCARNACION
CIUDAD DEL ESTE

HOTELS ASUNCION

De beste hotels in Asuncion

In Asuncion vind je de meeste hotels in Paraguay. De stad is de toegangspoort tot het land en de meeste reizigers beginnen en eindigen hun reis hier. Er zijn honderden opties waar je kunt overnachten.

Er zijn een aantal populaire wijken waar je het beste kunt overnachten. De beste wijken zijn Villa Morra en Carmelitas, aangezien deze twee wijken alle toeristische faciliteiten hebben, waaronder winkels, bezienswaardigheden, hotels, restaurants, bars en clubs.

De meeste accommodatie vind je in het stadscentrum rondom Plaza de Armas.

Onze favorieten in Asuncion:

➜ Budget – Taguato B & B – vanaf €20
➜ Normaal – Villa Floreal Hotel Boutique – vanaf €45
➜ Luxe – La Mision Hotel Boutique – vanaf €90

HOTELS ENCARNACION

De beste hotels in Encarnacion

De op twee na grootste stad van Paraguay. Qua accommodatie vind je hier wat minder opties dan in Asuncion. De meeste accommodaties kosten rond de €40-€50 per nacht.

De meeste accommodaties vind je, uiteraard, rondom Plaza de Armas en Playa San Jose. Als je overnacht bij Playa San Jose heb je uitzicht op de stad Posadas in Argentinië.

Onze favorieten in Encarnacion:

➜ Budget – Hostel Travel – vanaf €20
➜ Normaal – Awa Resort Hotel – vanaf €45
➜ Luxe – Hotel Sun – vanaf €60

HOTELS CIUDAD DEL ESTE

De beste hotels in Ciudad del Este

Ciudad del Este aan de oostgrens van Paraguay is de toegangspoort tot de Iguaza Falls. Deze watervallen behoren tot de bekendste watervallen ter wereld en worden vaak bezocht vanuit Argentinië en Brazilië.

Je kunt ze echter ook vanuit Paraguay bezoeken en Ciudad de Este is daar de ideale basis voor. Je vindt er niet de beste hotels in Paraguay, maar genoeg om er te vinden die aan je verwachtingen voldoet.

Onze favorieten in Ciudad del Este:

➜ Budget – Lindos Departamentos – vanaf €20
➜ Normaal – NatuCenter Hospedaje – vanaf €35
➜ Luxe – Las Ventanas Hotel – vanaf €65

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU

We need you!

Sinds Corona is er wereldwijd een veel veranderd. Ondanks dat we ons uiterste best doen, is onze informatie niet overal up-to-date.

Zie jij een foutje, of heb je recente informatie voor ons? Dan zouden we het supertof vinden als je ons een berichtje stuurt.

Dan zorgen wij dat het z.s.m. online komt.

CONTACT!