Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

In love with Nicaragua

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 1

1 reactie

  1. Magda

    Wat heerlijk om jullie verhalen te lezen.ik ben weg van granada en dacht dat het alleen in zuid spanje lag.ik met mijn flamenco vibes .wat ook een super mooie stad is maar als ik jullie zo hoor moet ik deze in Nicaragua ook zeker gaan zien.looking forward.jullie nog heerlijk genieten en tot in de fred salut amigo’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU