Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Tempels, selfies, en wasmiddel atten

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 4

4 comments

 1. andre lodder

  in Juni ga ik ook naar nara. met de trein van Kyoto. IK wil graag deze 3 tempels bezoeken.
  mijn vraag is welke tempel moet ik het eerst doen:
  Bezoek Todai-ji & Daibutsu-den Hall (Entree is 500 yen per persoon)
  Bezoek Kasuga Taisha tempel ( Entree is gratis)
  Bezoek Kofuku-ji tempel. (Entree is 300 yen per persoon)

  1. Ties - Reis Expert Post author

   Hoi Andre,

   je kunt het beste eerst naar Todai Ji gaan, daarna naar Kofuku en dan naar de Kasuga Srhine lopen. Het ligt allemaal op loopafstand van elkaar.

   Happy travels,
   Ties

 2. Afra en George Steenvoorde

  Hallo mannen en Emma, (hoop dat ik het goed zeg)
  Wij verblijven momenteel voor 10 weken in Japan,waarvan het grootste gedeelte op Shikoku. We lopen de 88 tempelroute. Nu hebben we nog twee weken over. Prima, kunnen we highlights gaan bezoeken. Op ons lijstje staat ook Kyoto. Ik las dat jullie in een studio hebben gelogeerd. Is dat een goed plan? Als het gunstig ligt tov . Van alle bezienswaardigheden en vlakbij een station is het mogelijk dat we jullie studio tip mogen hebben. Of hebben jullie een beter idee qua verblijf.
  Hiervoor is het plan Kyosan te bezoeken en na Kyoto Osaka ter afsluiting. Ofcctoch maar een tropisch eiland?
  Het zou fijn zijn als het jullie lukt om onze vraag te beantwoorden.

  In ieder geval goeie zaken.

  Hartelijke groet.

  1. Ties Post author

   Hoi Afra en George,

   dat zeg je goed! Emma hoort sinds een tijdje ook bij het team van Azië-Expert, evenals Kim, mocht je die naam nog een keer tegen komen 🙂 Wat lekker dat jullie 10 weken in Japan hebben!

   Wij vonden een studio heerlijk. Dat komt met name doordat we de prijzen voor ho(s)tels in Kyoto behoorlijk hoog vonden. Daarnaast heb je in een hotel geen eigen keuken. Daarom hebben we een studio geboekt. Dat scheelde niet alleen in de kosten, maar we hadden ook een eigen keukentje waardoor we zelf konden koken.

   Wij sliepen in Ookini Hotels Karasuma Gojo. Ik zie dat deze studio’s niet meer via Booking.com te boeken zijn, maar je kunt waarschijnlijk ook direct contact opnemen. Mocht dat niet lukken kun je op Booking.com ook filteren op appartementen. Er zijn genoeg opties in Kyoto.

   Ik neem aan dat je Koyasan bedoelt om te bezoeken? Wij zijn na Kyoto vanaf Osaka voor 4 dagen naar Amami gevlogen en dit was een van de beste ervaringen in Japan dus ik zou Amami zeker overwegen!

   Ik hoop dat dit wat meer duidelijkheid geeft!

   Groeten,
   Ties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU