Brazilie

Paraty

Reisroute Brazilië

Brazilië is een super tof land. Je kunt er bijna alles doen wat je op vakantie zou willen doen. Relaxen aan het strand, door mooie steden slenteren, bergen beklimmen, door de jungle hiken, surfen of gigantische watervallen bezoeken. Maar het is ook een heel groot land en het is best lastig om de beste reisroute voor Brazilië te bepalen. Daarom delen wij onze route!

Reisroute Brazilië Lees verder »

    Meer lezen over Reisroute Brazilië?

Tips voor Sao Paulo

Insider tips voor Sao Paulo

Sao Paulo is een van de bekendere steden in Brazilië. Bijna alle reizigers hebben Rio de Janeiro en omgeving op hun to-do lijstje staan, maar ook Sao Paulo behoort tot de populairdere bestemmingen van het land. Dat is niet voor niets natuurlijk. In deze blog deelt Raoul zijn insider tips voor Sao Paulo. Doe er

Insider tips voor Sao Paulo Lees verder »

    Meer lezen over Insider tips voor Sao Paulo?

Rocinha

Minigids over de favela’s van Rio de Janeiro

De favela’s van Rio de Janeiro zijn wereldberoemd. Ook al ben je nog nooit in Brazilië geweest, de kans is groot dat je er wel eens van gehoord hebt. Positief of negatief. Deze sloppenwijken zijn net zo aan Brazilië verbonden als het voetbal of de samba. Het wordt onder reizigers ook steeds populairder om deze favela’s te bezoeken.

Minigids over de favela’s van Rio de Janeiro Lees verder »

    Meer lezen over Minigids over de favela's van Rio de Janeiro?

dagtrips vanuit Rio de Janeiro

6 leuke dagtrips vanuit Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is een energie stad stad waar genoeg te doen is. Maar als je de stad even zat bent is er in de omgeving ook genoeg te doen. Van koloniale steden tot tropische stranden. Er zijn heel wat leuke dagtrips te maken. Wij hebben de leukste dagtrips vanuit Rio de Janeiro voor je op een rij gezet.

6 leuke dagtrips vanuit Rio de Janeiro Lees verder »

    Meer lezen over 6 leuke dagtrips vanuit Rio de Janeiro?

Scroll naar boven