Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Vliegtickets India

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 1

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

India is zo ongelooflijk groot en divers dat het meer een continent lijkt dan een land. Een bezoek aan dit immense land is een aanval op je zintuigen, in  de goede zin van het woord. Van de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya tot het tropisch wateren van Kerala of juist de woestijn van Rajasthan. De veelzijdigheid in de natuur past perfect bij de rest van het land met de rijke cultuur, het heerlijke eten, de religie, de mensen en de talen.

Vliegtickets India zijn in vergelijking met  andere landen in Azië voordelig. De meeste vluchten, en dus toeristen, gaan naar Delhi en tegenwoordig vlieg je voor minder dan €600 naar deze metropool. Wij hebben onze tips onder elkaar gezet voor het boeken voor voordelige vliegtickets India.

Boek hier de goedkoopste vliegtickets naar India

Vliegtickets India

India is al jaren één van de populairste landen in Azië. Het is de laatste tijd helaas negatief in het nieuws geweest, maar ondanks dat is en blijft India een ongekend veelzijdig en schitterend land. Het is daarom niet vreemd dat vliegtickets naar India niet zo duur zijn. Waar je voor landen als Myanmar de hoofdprijs betaald is buurland India een stuk goedkoper.

Daarnaast is vliegen de makkelijkste manier om het land binnen te komen. Er zijn een groot aantal luchthavens waar je naar toe kan vliegen. Als je een vliegticket India wilt boeken kom je het goedkoopst uit in Delhi maar ook steden als Mumbai, Chennai, Bangalore, Calcutta en Goa zijn goed en voordelig te bereiken.

vliegtickets naar India om hier te kunnen relaxen

Goedkope vliegtickets India

Als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets India kan je het beste verschillende vergelijkingssites in de gaten houden. De goedkoopste tickets boek je over het algemeen op CheapTickets. Aan de linker kant van deze pagina vind je ook een overzicht met daarin de beste ticket deals richting Azië. Dee wordt wekelijks geüpdatet dus hou dit goed in de gaten.

Daarnaast kan je behalve Schiphol ook kijken naar Brussel, Düsseldorf, Frankfurt en met name Engeland. Dit scheelt vaak in prijs. Dit scheelt vaak in prijs. Waar je veel landen vaak één stad hebt die internationale vluchten verwerkt heb je in India meerdere opties. Zoek dus niet alleen op Delhi!

De beste ticketdeals

Er zijn nogal wat website om je vliegticket India te boeken. Het zijn er zo veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om je sneller op weg te helpen naar goedkope vliegtickets India hebben we een overzicht gemaakt met de beste aanbieders. Op deze websites vindt je de scherpste prijzen voor vliegtickets India.

cheaptickets India

Meer lezen over India?

1 reactie

  1. Ramtahal

    Ik wil graag naar coa en Guraty sommatie hotel en vervoer en tickets wat is de prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU