Peru

Peru Hop bussen Peru

Peru Hop bussen

Peru Hop bussen zijn een nieuwe manier van reizen in Peru . Deze bussen rijden vaste routes langs de mooiste bezienswaardigheden van Peru. Je kiest een route die het beste bij je past. Vervolgens kun je de Peru Hop bussen gebruiken hoe en wanneer het jouw uitkomt! Je bepaalt dus zelf hoelang je in een stad blijft en waar je slaapt en eet! Zo houd je zelf de regie van je reis in handen, maar kan je op elk gewenst moment de bus pakken naar je volgende bestemming.

Peru Hop bussen Lees verder »

    Meer lezen over Peru Hop bussen?

Gocta

5x onbekende bezienswaardigheden in Peru

Iedereen die naar Zuid-Amerika reist, heeft Peru waarschijnlijk op het lijstje staan. Dat is niet heel gek. Het land is immers makkelijk te bereizen, het is niet heel duur en er is veel te zien. Toch gaat iedereen vaak naar dezelfde bezienswaardigheden. Daarom delen wij de mooiste, ‘onbekende’ bezienswaardigheden in Peru.

5x onbekende bezienswaardigheden in Peru Lees verder »

    Meer lezen over 5x onbekende bezienswaardigheden in Peru?

Colca Canyon

7x tips voor de Colca Canyon

Iedereen die naar Peru is geweest, of zich aan het oriënteren is voor een reis naar Peru heeft de Machu Picchu waarschijnlijk bovenaan het to-do lijstje staan. Begrijpelijk, want het is een van de meest indrukwekkende plekken op onze planeet. Maar een plek die zeker niet onder doet voor de Machu Picchu is de Colca Canyon, een van de mooiste plekken in Zuid-Amerika.

7x tips voor de Colca Canyon Lees verder »

    Meer lezen over 7x tips voor de Colca Canyon?

Choquequirao

6x alternatieve routes voor de Inca Trail

De Machu Picchu is de bekendste highlight van Peru en staat bij veel reizigers bovenaan hun to-do list. Terecht, want deze Inca ruïnes worden niet voor niets geschaard onder de 7 Wereldwonderen. Het is een droom van veel mensen om de Machu Picchu te bezoeken. Maar het is ook snel vol, erg druk en heel toeristisch! Daarom deze 6 alternatieve routes voor de Inca Trail.

6x alternatieve routes voor de Inca Trail Lees verder »

    Meer lezen over 6x alternatieve routes voor de Inca Trail?

Iquitos

Naar Peru? 10 dingen die je moet weten voor vertrek

Peru is een van populairste landen in Zuid-Amerika. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar dit land met duizelingwekkende bezienswaardigheden. De jungle in het noorden, de gigantische toppen van he Andes gebergte, de 2.500 kilometer aan stranden en de wereldberoemde Inca cultuur zijn dingen die elke reiziger weet te boeien. Het land is populair bij ‘rookie-reizigers’ die naar Zuid-Amerika vertrekken, net zoals Thailand in Zuidoost-Azië is.

Naar Peru? 10 dingen die je moet weten voor vertrek Lees verder »

    Meer lezen over Naar Peru? 10 dingen die je moet weten voor vertrek?

Scroll naar boven