Haal het buitenland in huis

In de zomer genieten in jouw eigen tuin? Met de juiste tuinmeubelen haal je de vakantiesfeer in huis. Hiermee geniet je van een lekker hapje en drankje tijdens een barbecue met familie en vrienden. Voor een lekker vakantiegevoel hoef je dus niet altijd ver te reizen. Wil jij het buitenland in huis halen? Check dan onze tips!

Een plek om tot rust te komen

Op reis kom je altijd op sfeervolle plekken. Of dat nu op Bali is, of in Colombia. Er is altijd een plek die je aanspreekt. Waarom? Vanwege de sfeer. Sfeer die je thuis vaak mist. Dat kan gelukkig aners. Creëer een comfortabele zitplek met één van de loungesets van Kees Smit Tuinmeubelen. Dit meubilair zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt in je eigen huis. Daarvoor kun je niet alleen thuis blijven, je creëert ook nog eens het ultieme vakantiegevoel in huis! Drankje en een goed boek er bij en voilà, jij zit goed!

Een comfortabele loungeset is erg belangrijk. Hiermee gun je jezelf een plek om uit te rusten na een dag hard werken of juist om de dag te starten met een lekkere kop koffie. Een loungeset biedt ten opzichte van ander tuinmeubilair ongelofelijk veel comfort. Het wordt je comfortabel gemaakt door goede kwaliteit loungekussens.

Hierdoor lig je nog prettiger dan op een bedje aan het strand.

Tuinmeubelen

Krijg het ultieme buitenland gevoel

Er zijn verschillende manieren om het vakantiegevoel helemaal in huis te krijgen. Eén van de mogelijkheden is om de keuken in te duiken en jouw favoriete buitenlandse gerecht te koken. Er zijn zoveel verschillende keukens om uit te kiezen. Ga jij voor de pasta uit Italië, de Mexicaanse chili con Carne, de curry’s uit India of een ander overheerlijke maaltijd.

Bij het eten hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Shake samen met je partner één van de meeste bekende cocktails: Piña Colada. Onder het genot van vers fruit geniet je in de zon van een zelfgemaakte cocktail op een comfortabele loungeset.

Op de camping in Frankrijk kunnen de twee verse croissantjes met jam bij het ontbijt natuurlijk niet ontbreken. Ben jij ook van het kamperen? Vergeet dan niet om elke ochtend een vers ontbijt te halen bij de plaatselijke bakkerij. Het is ook lekker om ’s ochtends vroeg een ochtendwandeling te maken met als afsluiter een heerlijk ontbijt met het gezin.

Tijdens de warme zomerdagen moet je natuurlijk ook afkoelen. Er is dan niks verfrissender om in de middag een duik te nemen in het zwembad(je). Heb je geen beschikbare ruimte hiervoor? Dan kan je ook een dagje uit plannen naar het strand of een lokaal zwembad.

Iedereen kent het wel; tot in de late avonduren kaartspellen spelen met de familie op de camping in Italië. Een mooi moment van de dag dat niet mag ontbreken. Vergeet niet dit soort activiteiten ook thuis te blijven doen met het gezin. Dit soort momenten brengen het ultieme vakantiegevoel in huis.

Yoga

Een nieuwe hobby

De vakantie is een mooi moment om een nieuwe dingen uit te proberen. Dit kan ook tijdens je staycation. Ontwikkel je eigen skincare routine, begin elke dag met een uurtje yoga of leer de taal van je volgende vakantiebestemming. Op deze manier kom je helemaal opgeladen terug van je vakantie.

    Meer lezen over Haal het buitenland in huis?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven