Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Filipijnen it is..

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 7

7 comments

 1. Floor

  wat hebben jullie een goedkope ticket kunnen vinden via hongkong. ik zou dit ook graag willen doen maar ik kom een stuk duurder uit.. hoever van te voren hebben jullie geboekt?

 2. A.N.Coon

  Als je geen inwoner van Filipijnen bent dan ben je verplicht een retour ticket te hebben naar dat land. Maar als je een door reis wil maken langs die archipel, hoe moet je dan dit kwestie oplossen?

  1. Ties Post author

   Hoi Coon,

   je kunt dan gewoon een ticket naar een ander land boeken. Dat hoeft niet perse Nederland te zijn. Zolang je maar kunt aantonen dat je de Filipijnen weer verlaat. Je kunt dus bijvoorbeeld een enkeltje naar Thailand boeken.

   Groeten,
   Ties

 3. Katinka

  Hoe gaat dat dan met je bagage die moet je dan ook weer ophalen en hoeveel tijd hadden jullie tussen de vluchten ?

  1. Ties Post author

   Hoi Katinka,

   je moet inderdaad voor je eigen bagage zorgen. Dus ophalen van je vlucht AMST-HK en dan weer inchecken voor HK-MANILLA. Ik had 3 uur tussen m’n vluchten zitten wat net te krap was 😉 Ik zou dus iets meer tussentijd nemen. Zorg er daarnaast voor dat je ticket Hong Kong – Manilla uitgeprint bij je hebt. Zonder uitgeprint ticket mag je niet op de vlucht (bij ons tenminste).

   Groeten,
   Ties

 4. Robert

  Hoi,

  In jullie blog hebben jullie het erover dat jullie redelijk laat waren met boeken. Waar moet ik dan aan denken? Paar weken van tevoren of een paar maanden? Dus als ik nu begin te zoeken voor een ticket in november, dan zit ik waarschijnlijk nog wel goed?

  1. Ties Post author

   Hoi Robert,

   wij boekte ongeveer een maand van te voren. Als je nu begint met zoeken ben je zeker op tijd voor november 🙂
   Ik weet niet hoe lang je gaat maar als je de tijd hebt zou ik eens kijken om 2 losse tickets te boeken. Een naar Hong Kong en vanaf daar naar Manilla (en uiteraard dezelfde weg terug). Dit hebben wij ook gedaan en het scheelde echt honderden euro’s. Maar omdat jij op tijd bent met boeken weet ik niet of dit ook zo veel scheelt.

   Groeten,
   Ties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU