Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Binnenlandse vluchten China

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Reizen in het op vier na grootste land ter wereld is een hele uitdaging. Bus of treinreizen duren hier geen 10 uur, maar makkelijk 24 of 36 uur. Het is daarom ook geen verrassing dat binnenlandse vluchten een prima alternatief zijn om rond te reizen. Daarnaast is een binnenlandse vlucht tegenwoordig niet meer zo duur. Als je goed zoekt en op tijd boekt vlieg je binnen China voor €50 tot €100.

Binnenlandse vluchten China

Je vindt het goedkoopste ticket niet door eindeloos het internet af te speuren. Dat komt omdat veel vergelijkingswebsites dezelfde prijzen hanteren. Er zit wel eens een paar euro verschil tussen, maar nooit honderden euro’s, zeker niet voor binnenlandse vluchten. Gelukkig is China een groot land en biedt het wat meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld Nepal.

Voor het boeken van binnenlandse vluchten China kan je kijken bij Chinese luchtvaartmaatschappijen als Fly China en China Airlines. Voor binnenlandse vluchten China kan je ook dichter  bij huis blijven en kijken bij CheapTickets of Skyscanner.

Je kan er van uit gaan dat je de goedkoopste binnenlandse vluchten China boekt bij Skyscanner. Ze bieden namelijk een overzicht met daarin ook Chinese vluchtmaatschappijen. Bij Skyscanner kan je daarnaast een prijsalarm in laten stellen die je waarschuwen voor prijswijzigingen op jouw gezochte vlucht.

Yangshuo

Voordelige vliegtickets China

Vaak hebben binnenlandse vluchten China een vaste prijs waardoor het zoeken naar het allergoedkoopste ticket geen goudmijn is. Daarnaast is het eindeloos zoeken en kijken op websites ook van invloed op de prijs. Prijzen gaan namelijk omhoog hoe vaker jij zoekt op internet. Een goede vergelijkingssite (waar je niet rechtstreeks kan boeken) is Matrix Airfare Search. Deze zoekmachine gaat alle vluchten af en geeft de voordeligste opties weer.

Vliegtickets websites

Online zijn er oneindig veel websites waar je tickets kan boeken, ook binnenlandse vluchten. Het eindeloos zoeken zal je geen tientallen euro’s schelen.

Meer lezen over China?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU