Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Working Holiday voor Nieuw-Zeeland aanvragen

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 3

3 comments

 1. lisa De Schepper

  Ik moet een RX laten nemen voor ik mijn working holiday visum kan krijgen? Ik moet hiervoor een formulier laten invullen door een specifieke soort arts. Dit formulier krijg ik niet geopend en er zijn slechts drie ziekenhuizen in belgië dat dit kunnen. Zou het ook oké zijn als ik dit laat doen bij een gewone arts?

  1. Sjoerd lagraauw

   Beste Lisa,

   Ik ben bang dat wij je hier niet mee kunnen helpen. Succes met de aanvraag verder.

   Happy Travels,
   Sjoerd

 2. Vera

  Hai,
  Bedankt voor deze informatie! Ik wil ook een WHV aanvragen voor NZ. Ik wil alleen graag zeker weten dat ik ook nog na mijn 31e verjaardag kan arriveren…ik denk zelf van wel als ik het visum maar voor mijn 31e heb aangevraagd(toch?!). Kunnen jullie hier duidelijkheid over geven? Ik heb het immigratie kantoor in NZ al proberen te bellen maar gezien de drukte krijg ik niemand te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU