Reisgids Nieuw Zeeland”Wil jij naar Nieuw-Zeeland? Maak je droomreis waar met onze Reisgids Nieuw-Zeeland, vol met Routes, Reistips, Advies, Informatie en Inspiratie”.


Hier vertellen we je graag alles over onze zelf gemaakte Nieuw-Zeeland Reisgids…

Met onder andere 6 routes door Nieuw-Zeeland!

 

Een paar vragen van Reis-Expert

 • Wil jij je droomreis door Nieuw-Zeeland  gaan maken?
 • Wil jij zoveel mogelijk zien maar heb je beperkte de tijd?
 • Wil je zelf gaan reizen/backpacken door Nieuw-Zeeland, maar zoek je wel enige houvast?
 • Heb je geen zin om het hele internet af te zoeken naar de juiste info?
 • Zoek jij nog inspiratie voor je reis?
 • Wil je weten of jouw reisplannen wel haalbaar zijn?
 • Heb je geen zin om het hele internet af te zoeken naar de juiste info?

“Kan je één of meerdere vragen met JA beantwoorden? Dan nodigen we je graag uit om verder te lezen”.

Reizen is een fantastische ervaring! En het feit dat jij deze pagina bezoekt betekent dat we die passie voor reizen delen. En dat is niet gek, want reizen wordt steeds populairder. En we willen toch allemaal een geweldige reis maken?

Reizen gaat vooral om genieten.

Wat we allemaal willen is een super reis door het prachtige Nieuw-Zeeland waarin je met volle teugen kan genieten. Met je auto of camper langs de schitterende Nieuw-Zeelandse Alpen tuffen of heerlijk bijkomen op het strand bij Golden Bay? Wij hebben in de afgelopen jaren heel wat afgereisd in Nieuw-Zeeland. We zijn bijna overal wel geweest en we hebben heel wat routes afgelegd.

Die ervaringen willen we graag met jou delen. Wij willen namelijk voorkomen dat je dezelfde (beginners) fouten maakt tijdens het reizen die wij maakten!

Sjoerd Lagraauw en Ties Lagraauw

Oprichters van het online Reisplatform Reis-Expert

In 2009 hebben we onze eerste lange reis door Azië & Nieuw-Zeeland gemaakt. We waren meteen verliefd! De mensen, de natuur, de cultuur en uiteraard de vrijheid… het was een geweldige ervaring.

Sinds 2009 zijn we vaak terug geweest. We zijn zelfs in 2017 nog geweest. Op die manier hebben we een hoop ervaring en kennis opgedaan. Die ervaringen willen we graag met jullie delen zodat jullie niet dezelfde fouten maken als die wij maakten 😉

Met onze website ga je goed voorbereid op reis. Met onze Nieuw-Zeeland Reisgids ben je ook tijdens je reis goed op de hoogte en heb je alle routes bij de hand.

Wij krijgen heel wat vragen van reizigers over het reizen in Oceanië. De grootste uitdaging blijkt vaak je route uitstippelen. Er komt heel wat bij kijken en je zit waarschijnlijk met een hoop vragen. En met alle informatie die tegenwoordig beschikbaar is weet je vaak niet waar je moet beginnen.

En als je eenmaal weet wat je wil en hoe lang je gaat, welke route ga je dan volgen?Hoe reis je van A naar B? Waar kun je de bus pakken of een camper kopen? En wat kost dat dan? Hoeveel tijd heb je nodig om het land te zien? Kan het wel in de tijd die jij hebt? Waar moet je op letten? Hoeveel geld moet ik hebben om mijn reis werkelijkheid te maken?

Dat zijn allemaal vragen waar onze Reisgids antwoord op geeft!
Er zijn ongetwijfeld veel vragen die je hebt voor en tijdens je reis. Reizen gaat ook over uitdagingen aangaan. Maar misschien kan jij wel wat hulp gebruiken met die uitdaging?

Toen wij in 2009 op reis gingen hadden we niets voorbereid. Best leuk, maar het kostte ons een hoop geld omdat we bepaalde dingen niet wisten.

Het zou zonde zijn als jij, net als wij, tijdens je reis tegen problemen aan loopt die je vooraf makkelijk had kunnen voorkomen.

Reizen is namelijk niet altijd rozengeur en maneschijn. Helaas spreken wij uit ervaring.Wat krijg je dan precies?

De beste reisgids voor Nieuw-Zeeland. Door middel van onze routes en beknopte, maar duidelijke informatie helpen we de reizigers hun reis plannen. Want die kunnen soms wel wat ondersteuning gebruiken. Wij willen voorkomen dat je dezelfde fouten maakt die wij ooit maakten. Geen vragen en al helemaal geen onzekerheden meer. Niet meer zoeken op wereldwijde web. Je krijgt alles duidelijk en beknopt in één Reisgids. Wel zo handig!

Wij zorgen er voor dat jij jouw droomreis werkelijkheid kunt maken.

 

Raoul over onze Reisgids

Hé gasten,

Een paar maanden geleden heb ik, na lang wikken en wegen, jullie Reisgids gekocht. Door jullie “niet goed, geld terug garantie” heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt.
En ik moet zeggen; ik heb er geen moment spijt van gehad. Door jullie reisgids was ik tot in de puntjes voorbereid op mijn reis en heb ik de mooiste tijd van mijn leven gehad. Een kleine investering als je ziet wat je er voor terug krijgt. De routes zijn kort, maar duidelijk uitgelegd waardoor je niet door allerlei onnodige informatie hoeft te zoeken. Het is lekker kort en bondig!

Nogmaals bedankt!

Groeten,
Raoul

 

Een aantal vragen waar onze Reisgids antwoord op geeft;

 

 • Wat is de beste route die ik moet nemen?

 • Hoe kom ik van plek A naar B?

 • Wat gaat dat ongeveer kosten?

 • Waar kan ik een busticket kopen?

 • Hoe lang heb ik nodig in Nieuw-Zeeland?

 • Wat zijn de mooiste highlights?

 • Waar kan ik slapen en eten?

 • Heb ik een visum nodig?

 • Wat is de beste reistijd?

 • Wat moet ik allemaal meenemen?

 

Meer dan 1000 enthousiaste reizigers hebben al een Reisgids van ons gekocht! Sluit je aan en bestel onze Reisgids.


HAAL NU HET MAXIMALE UIT JE REIS!

Dit kun je van ons verwachten

De perfecte gids voor iedere Nieuw-Zeeland reiziger. De gids begeleidt je niet alleen in de voorbereiding, maar helpt je ook onderweg met praktische tips en leuke routes. In het routeboek hebben we meerdere routes verwerkt voor zowel het Noorder eiland (3x) en het Zuider eiland (3x).

Ook alle kennis van onze website, ruim 300 pagina’s aan informatie over Nieuw-Zeeland hebben we verwerkt in onze Reisgids. Daarnaast is de Reisgids digitaal verkrijgbaar. Met de digitale versie kan je hem makkelijk onderweg lezen op je telefoon, iPad of laptop.

AANBIEDING REISGIDS NIEUW-ZEELAND

 • Altijd te gebruiken op smartphone, tablet, e-reader en laptop
 • Meer dan 130 pagina’s
 • 6 uitgebreide routes
 • Handige tips en info
 • Inspirerende foto’s
 • Incl. GRATIS bonus

NU VAN €27,95 VOOR 17,95

HET E-BOOK ➜ 17,95

Een aantal dingen waar onze Reisgids bij helpt

Onze Reisgids hebben we opgesteld met de intentie om andere reizigers te helpen. We kunnen stellen dat we behoorlijk ervaring hebben qua reizen in Nieuw-Zeeland. Maar daarnaast hebben we ook veel tips en info gekregen van onze bezoekers op de website. Het boek helpt je met:

 • Het helpt je jouw droomreis/route te plannen

 • Stap voor stap uitleg welke route je kunt afleggen en hoe je dat het makkelijkste doet

 • Je weet precies hoe groot je budget moet zijn om je reis te maken

 • Voorkom dezelfde fouten die wij hebben gemaakt tijdens jouw reis

 • Bespaar geld en tijd door handige insider-tips

 • Je gaat zelfstandig op reis, maar hebt toch de nodige houvast zodat je niet in de problemen komt

De beste kwaliteit Reisgids Nieuw-Zeeland

Het routeboek is van goede kwaliteit zodat het je hele reis (en toekomstige reizen) mee kan.

Goed voorbereid op reis

Met de tips, informatie en uitgebreide routes ga je goed voorbereid op weg en haal je het maximale uit je reis.

Het begin van je droomreis

Je staat waarschijnlijk te popelen om je droomreis te beginnen. Wacht niet langer en maak die droom waar!Bestellen zonder Risico!


Reizen zonder problemen, makkelijker en met meer energie! Dat wil toch iedereen? Maar wat als je er na aankoop achter komt dat onze Reisgids toch niet helemaal jouw ding is?

Dan krijg je 100% je geld terug. Serieus. Wij willen jullie helpen, en als je niet geholpen bent met de Reisgids, dan hoeft het ook niets te kosten.
Wij zijn er zeker van dat het boek werkt, we hebben genoeg reizigers geholpen. Maar we snappen ook dat je wellicht sceptisch bent over onze aanbieding. Daarom maken we niet moeilijker dan het is. Je krijgt een risico vrije beslissing. Dit doen we omdat we weten dat onze Reisgids jou gaat helpen met je droomreis.

Om die reden geven we iedereen de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen door een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Als jij na het lezen en toepassen van onze Reisgids Nieuw-Zeeland niet tevreden bent … dan betalen we 100% je geld terug!Een klein Sneak Preview van de ReisgidsSPECIALE AANBIEDING

We willen je graag op de hoogte stellen van de speciale aanbieding die alleen DEZE week geldig is! Je krijgt de mogelijkheid om de Reisgids Nieuw-Zeeland ter waarde van €27,95 (digitaal) aan te schaffen voor de tijdelijk speciale prijs van;

 1. Digitaal ➜ 17,-
 2. INCLUSIEF GRATIS BONUS

Dit doen we, omdat we weten dat onze informatie zeer waardevol voor je is en het daarom zonde zou zijn als jij deze kans mist. Nogmaals: 100% risico vrij!

Dat is toch een stuk goedkoper dan een georganiseerde reis van duizenden euro’s?

Dit is Wat Anderen van Onze Reisgids vinden:Yvette

“Beste Sjoerd en Ties,

Langs deze weg wilde ik jullie even laten weten dat onze backpack vakantie echt een geweldige tijd is geweest. Ik ben zo blij dat ik jullie Reisgids gekocht heb voordat we vertrokken. We waren perfect voorbereid en dankzij de routes hebben we geen moment zorgen gehad onderweg.

Nogmaals bedankt!

Groetjes, Yvette”

Raoul

“Hallo mannen,

Een paar maanden geleden heb ik, na lang wikken en wegen, jullie Reisgids gekocht. Door jullie “niet goed, geld terug garantie” heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Door jullie reisgids was ik tot in de puntjes voorbereid op mijn reis en heb ik de mooiste tijd van mijn leven gehad. Een kleine investering als je ziet wat je er voor terug krijgt.

Groeten,
Raoul”

Kristel

“Hoi Sjoerd,

Dankzij jullie hulp met het aanpassen van de route naar mijn eigen wensen heb ik mijn droom reis kunnen maken. Jullie route was perfect. En dankzij jullie hulp bij het aanpassen van de route heb ik alles kunnen doen wat ik wilde zonder me onderweg druk te hoeven maken over de route.
Super bedankt mannen!

Kristel, Rotterdam”
Jij hebt Vragen? Wij Hebben Antwoorden.

 

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan krijg je gewoon je geld netjes terug. Wij willen alleen tevreden klanten en daarom bieden wij een 100% niet goed geld terug garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons een email te sturen en we storten de volgende werkdag direct je geld terug.

Is het wel echt veilig om bij jullie te bestellen?

Dit is absoluut 100% veilig! Dat garanderen wij. Je wordt, afhankelijk van je betaalmethode, door gestuurd naar beveiligde pagina. Je zult zien dat je dan bovenin je browserbalk een versleuteld slotje voor het domein en een S in https ziet staan. Dit betekent dat het een beveiligde verbinding is. Zowel de bank als wij kunnen dus geen vertrouwelijke bankgegevens van jou zien.

Werkt jullie Reisgids voor ieder type reiziger?

Onze reisgids werkt voor iedereen. Of je nu 3 weken vakantie gaat vieren of 3 maanden gaat backpacken. We bereiden je voor, helpen je met inpakken en geven je handige routes die je kunt volgen onderweg. Al deze boeken zijn zo geschreven dat iedereen er wat aan heeft.

Krijg ik na bestelling de Reisgids thuisbezorgd?

Nee, onze Reisgids is 100% digitaal (ideaal voor onderweg). Zodra je betaalt hebt krijg je een mail om de digitale boeken te kunnen downloaden.Bestel de Reisgids en Bespaar Jezelf een Hoop Moeite!

Bespaar verdere moeite, je hoeft niet langer te zoeken en te blijven zitten met vele vragen. Maak nu kennis met ons uitgebreide pakket dat jou maximaal gaat ondersteunen in je zoektocht naar het maken van een geweldige reis door Nieuw-Zeeland.

De keuze is nu aan jou.

Als Ik NU de Reisgids Nieuw-Zeeland Bestel Ontvang Ik:

De Reisgids Nieuw-Zeeland (Digitaal | t.w.v. €27,95)

 • De perfecte Reisgids voor ieder type reiziger. Inclusief 6 routes, handige info, leukst highlights en nog veel meer.

MET DE VOLGENDE GRATIS BONUS

Bonus: eBook “Vliegtickets boeken” (Digitaal | t.w.v. €9,95)

 • Een handig e-book met alle tips en tricks voor het boeken van de voordeligste tickets!

En mocht ik om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en 100% eerlijk.

DIGITAAL – Nu Van €27,95 TIJDELIJK 17,95

HET E-BOOK ➜ 17,95

Scroll naar boven