Hotel Kaapverdië

Kaapverdië is de perfecte bestemming om de koude wintermaanden in Nederland te skippen. Het heerlijke klimaat, de fijne zandstranden, het schitterende binnenland en de diversiteit in de eilanden maken het een mooie bestemming. Wij hebben er een fantastische tijd gehad. Wil jij ook naar Kaapverdië en ben je op zoek naar goede hotels? Wij hebben onze favoriete hotels in Kaapverdië voor je op een rij gezet.

SAL

HOTELS SAL

De beste hotels op Sal

Sal is het bekendste eiland van Kaapverdië. Eerlijk is eerlijk: het is niet het mooiste eiland, maar wel een perfecte vakantiebestemming. Sal staat ook bekend om de all-inclusive resorts. Toch kun je hier ook prima zonder rondreis heen en zelf hotels boeken en het eiland verkennen. Bovendien is Sal de perfecte eerste bestemming om de rest van het land te ontdekken.

Op Sal vind je een paar van de beste hotels in Kaapverdië. Je kunt er ook kiezen voor Airbnb. Dit is vaak iets goedkoper. Zeker als je in een groep reist. Santa Maria is de bekendste stad met de meeste accommodatie en beste faciliteiten.

Onze favorieten:

➜ Budget – Surf House Hostel – vanaf €25
➜ Normaal – Sal Service estrela do mar – vanaf €55
➜ Luxe – Hilton Cabo Verde Sal Resort – €155

Scroll naar boven