Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN!

Hoe kan ik mijn order volgen?

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.


Waar kan ik mijn bestelling downloaden?

Nadat je het betalingsproces succesvol hebt afgerond ontvang je van ons (Reis-Expert.nl) een bevestigingsmail. Normaal gesproken moet je deze binnen 15 minuten nadat je hebt betaald ontvangen. Hierin vind je ook de download link(s) van je product.

Ik heb geen mail ontvangen na mijn bestelling

Nog geen mail ontvangen? Check dan je spam box. Ook hier geen mail van Reis-Expert te vinden? Stuur ons dan een mail, WhatsAppje of bel ons. Je vindt de gegevens onderaan deze pagina of op onze contact pagina.

Horen Afrika-Expert.nl, Azie-Expert.nl, MiddenAmerika-Expert.nl, ZuidAmerika-Expert.nl, Oceanie-Expert.nl en BackpackenInNieuwZeeland.nl bij Reis-Expert?

Ja! Dit zijn onze websites. Reis-Expert.nl is het bedrijf waar deze websites onder vallen. Om het voor iedereen eenvoudig te houden hebben we één webshop gemaakt waarin we onze gidsen en andere producten verkopen.

Hoe zit het met de garantie van jullie (digitale) reisgidsen?

Je hebt altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen je geld terug te vragen als je niet tevreden bent. Dit doen we omdat we mensen graag helpen met onze gidsen. Ben je niet tevreden dan betalen wij je gewoon terug. En met jouw feedback kunnen wij onze reisgidsen weer verder ontwikkelen. Je kan je retour aanvragen via onze contact pagina.  Lees meer over je rechten als consument op de website van de consumentenbond.

Kan ik de route aan laten passen?

Onze routes zijn gemaakt op basis van onze eigen reiservaring en die van andere reizigers. Je kunt de routes zelf aanpassen, uitbreiden of inkorten.
Mocht je graag hulp hebben bij het aanpassen of uitzoeken van jouw route kan je contact met ons opnemen.

Logo Aut0

Antwoord niet gevonden?

Mail naar:

 

Live with no excuses & Travel with no regrets …

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU