Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Dataroaming in Zuid-Amerika ➜ Wat kost dat?

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 2

2 comments

 1. Marieke Waenink

  Hallo,

  Ik ga een reis van 8 maanden maken naar Latijns Amerika. Ik ga naar Cuba (2 maanden), Colombia (1,5 maanden), Dominicaans republiek (1,5 maanden), Puerto Rico (2 Maanden) en Brazilië (3 maanden). Ik zou het lieft unlimited
  internet willen zonder bellen en smsen, maar ik heb echt geen idee waar ik dit zou moeten vinden voor niet te veel geld. Ik hoop dat jullie misschien wat tips en providers voor me hebben. Alvast bedankt.

  Groeten,
  Marieke Waenink

  1. Ties Post author

   Hoi Marieke,

   wellicht had je het al gezien, maar ik had je vraag ook beantwoord bij de blog Wat kost 4 weken Colombia.

   Groeten,
   Ties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU