Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Reisorganisaties Zuid Amerika

Door: Sjoerd lagraauw    |    Reacties: 2

Bijgewerkt op 16 februari, 2021

Soms heb je helemaal geen tijd om urenlang het internet af te speuren naar die ene mooie spot in Bolivia. Of wil je helemaal niet op de bonnefooi gaan reizen. Dat kan natuurlijk prima. Gelukkig zijn er in dat geval genoeg reisorganisaties die je prima op weg kunnen helpen. Wij hebben de beste reisorganisaties voor je geselecteerd. En ze hebben allemaal één ding gemeen; het zijn echte Zuid Amerika Experts. Of ze nu groepsreizen of prive reizen organiseren. Ze weten alles van het prachtige continent en kunnen jouw prima helpen bij het samenstellen van jouw ideale reis.

Check hieronder welke reisorganisatie jou het meest aanspreekt en neem contact op om je plannen te bespreken! Misschien lig jij over een maand wel aan het strand in Brazilië, beklim je een vulkaan in Peru of ga je toch op zoek naar traditie in Bolivia!

Evaneos

Wil je niet alleen op reis, maar ook de lokale bevolking en organisaties een hart onder de riem steken? Dan is Evaneos een goede partij voor jou! Evaneos koppelt de reiziger aan lokale reisorganisaties en ontwerp je reis samen met een lokale reisspecialist. Zij brengen je in contact met een lokaal reisbureau die deel uitmaken van hun netwerk die ze zorgvuldig hebben geselecteerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

Rondreis Inspiratie

Meer lezen over Reisorganisaties Zuid Amerika?

2 comments

 1. Judith Huysmans

  Goedemorgen,
  Ik ben opzoek naar de prijs voor de huur van een bus met chauffeur voor +/- 25 personen in Chili (omgeving Santiago). Kan u me daarmee omweg helpen?
  Alvast bedankt,
  Judith Huysmans

  1. Sjoerd Post author

   Hoi Judith,

   Ik ben bang dat we je hier niet mee kunnen helpen.

   Groeten,
   Sjoerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU