Hoofdmenu
reis expert header

Over ons

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken.

We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar deze reis – hoe cliché ook – veranderde ons wereldbeeld

We ontdekte andere culturen, zagen prachtige tempels, leerde andere geloven kennen, aten vreemd eten, wandelden door indrukwekkende natuur, zagen armoede, maar ook een hoop vreugde en levenslust. Er ging een nieuwe wereld voor ons open en die wereld, vol avontuur, willen we met zo veel mogelijk mensen delen. We willen mensen inspireren zoals wij werden geïnspireerd tijdens onze reis.

Onze expertise

Alles wat we doen, doen we met een passie voor reizen. We bieden authenticiteit, gaan zelf op reis, schrijven unieke en uitgebreide content met een persoonlijke touch en genieten nog net zo van onze reizen als onze eerste reis. En dat delen we graag met jullie.

Azië-Expert 2012

Ons eerste avontuur resulteerde in de website Azië-Expert. Sjoerd de website wizard en Ties de verhalenverteller bleek een gouden combinatie. Azië-Expert is uitgegroeid tot de grootste reis website op gebied van reizen in Azië.

Reis-Expert  2017

Langzaam verbreedden we onze interesse en expertise en Azië-Expert werd Reis-Expert waaronder Azië-Expert, ZuidAmerika-Expert, MiddenAmerika-Expert, Afrika-Expert en Oceanië-Expert vallen. Onze droom werd werkelijkheid. Elk jaar reizen we naar de mooiste plekken op deze aardbol. Altijd met onze laptop en camera in de aanslag om de mooiste reisverhalen de beste reistips te delen.

De toekomst 2019

Door onze tips, ervaringen, foto’s, praktische informatie en grappige reisverhalen te delen, willen we iedereen informeren en vooral enthousiasmeren over het reizen. Ongeacht reisstijl, leeftijd, interesse of budget.

Onze missie is duidelijk; Reis-Expert moet het grootste online reisplatform van Nederland worden zodat we nog meer mensen kennis kunnen laten maken met deze prachtige wereld.

Ons TeamT

Ties

Oprichter Reis Expert

Sjoerd

Oprichter Reis Expert

Emma

Reis Expert | Travel Blogger

Kim

Reis Expert | Travel Blogger

Raoul

Reis Expert | Travel Blogger

Robbert

Front-end Developer

Felicia

Reis Expert | Travel Blogger

Sanne

Reis Expert | Travel Blogger

Imke & Jaap

Reis Expert | Travel Bloggers

Toekomstig Blogger

Wordt jij onze nieuwe Travel Blogger? Stuur een mailtje!

Reis-Expert – “Ontdek de wereld

Bekend van

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder