REIS EXPERT
Onze Reisgidsen

Wat doen wij

Informeren en Inspireren

Reis Expert is een online reisplatform voor iedereen die van reizen houdt. Wij proberen we onze bezoekers niet alleen te informeren over bestemmingen, we proberen toekomstig reizigers ook te inspireren. Reis Expert biedt haar bezoekers unieke content.

Wij zijn ook geen standaard reiswebsite. Wij combineren onze eigen reiservaringen met die van anderen en creëren op die manier de beste content die er op reisgebied is te vinden.

Groot bereik

Onze websites worden jaarlijks door ruim 1.500.000 unieke bezoekers bezocht. Samen bekijken ze ruim 4.500.000 pagina’s per jaar.

Onderscheidend

Geen reisblog, maar ook geen standaard reiswebsite. Wij bieden content met up-to-date info en persoonlijke ervaringen.

Innovatief

Naast onze unieke content is Reis-Expert ook een van de eerste die eigen, digitale, reisgidsen heeft ontwikkeld.

Gek op reizen

Onze reiswebsites zijn ontstaan door een passie voor reizen. Ons team bezoekt elk jaar de leukste bestemmingen.

Samenwerken met Reis-Expert?

Bloggen, adverteren, social media & nieuwsbrief campagnes of productverkoop? Reis-Expert staat open voor verschillende manieren van samenwerken. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Onze partners

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.