Hoofdmenu
reis expert header

Wat doen wij

Informeren en Inspireren

Reis-Expert is een online reisplatform voor iedereen die van reizen houdt. Wij proberen onze bezoekers niet alleen te informeren over bestemmingen, we proberen toekomstig reizigers ook te inspireren. Wij bieden onze bezoekers unieke en gedetailleerde content.

Wij zijn ook geen standaard reiswebsite. Wij combineren onze eigen reiservaringen met die van onze bloggers en creëren op die manier de beste content die er op reisgebied is te vinden.

Wat onderscheidt Reis-Expert

Alles wat we doen, doen we met een passie voor reizen. We bieden authenticiteit, gaan zelf op reis, schrijven unieke en uitgebreide content met een persoonlijke touch en genieten nog net zo van onze reizen als onze eerste reis. En dat delen we graag met jullie.

Hoe doen we dat

Door onze praktische informatie, tips, ervaringen, foto’s en grappige reisverhalen te delen op gebruiksvriendelijke websites willen wij iedereen informeren en vooral enthousiasmeren over het reizen. Daarnaast maken we prachtig vormgegeven digitale Reisgidsen & Reis Routes, boordevol reisinformatie. Reizigers kunnen bij ons ook terecht voor Reis Advies en we hebben leuke Reis Accessoires. Iedereen kan bij Reis-Expert terecht, ongeacht reisstijl, leeftijd, interesse of budget.

Waarom doen we dat

Omdat de wereld te mooi is om niet te ontdekken. Wij willen niet alleen onze avonturen delen door de beste content en reistips te delen, maar we willen jullie vooral inspireren en enthousiasmeren om hetzelfde te doen!

Reis-Expert – “Ontdek de wereld

Unieke content

Op onze websites vind je de meest unieke, up-to-date en uitgebreide content dat er op reisgebied is te vinden.

Reisgidsen

Naast onze unieke content is Reis-Expert ook een van de eerste die eigen, digitale, reisgidsen heeft ontwikkeld.

Reisadvies

Als een van de weinige websites kunnen bezoekers bij ons gratis reisadvies vragen aan de reis-experts.

Groot bereik

Onze websites worden jaarlijks door ruim 2.000.000 unieke bezoekers bezocht. Samen bekijken ze ruim 5.000.000 pagina’s per jaar.

Samenwerken met Reis-Expert?

Bloggen, adverteren, social media & nieuwsbrief campagnes of productverkoop? Reis-Expert staat open voor verschillende manieren van samenwerken. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Bekend van

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder