Hoofdmenu
reis expert header

Tour enquete

Bijgewerkt op 17 september, 2019

Wij zouden graag jouw mening willen horen

Wellicht is het je opgevallen, maar bij Reis-Expert zijn we druk bezig om ons aanbod uit te breiden. Naast onze eigen reisgidsen bieden we sinds kort ook tours aan.

Door tours te boeken komen wij vaak op toffe plekken. En net als alle andere reizigers, willen wij deze ervaringen met jullie delen. Daarom zetten we samenwerkingen op met lokale operators.

Wat echter net zo belangrijk is, is jouw ervaring op onze website. Hoe gebruiksvriendelijker onze website is, hoe beter jij kan vinden wat je zoekt!

Daarom zouden we je graag een paar vragen stellen.

Hoe zou jij het liefst onze tours betalen?

10% aanbetaling bij Reis-Expert. 90% voor vertrek bij onze partner10% aanbetaling bij Reis-Expert. 90% voor vertrek bij Reis-ExpertDirect het volledige bedrag bij Reis-ExpertAchteraf (na de tour) het volledige bedrag bij Reis-Expert

Waarom kies je voor Reis-Expert?

Eerdere ervaringBetrouwbaarheidDe prijsGevonden in GoogleAanbevolen door andereAnders

Hoe ervaar je onze webshop?

Zeer duidelijkDuidelijkNeutraalOnduidelijkZeer onduidelijk

Weet jij nog een leuke tour voor ons?NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU