Waar wil je heen?

Wij willen onze passie voor reizen graag met jou delen. Daarom hebben we verschillende websites opgezet over het reizen in Azië, Zuid, Midden en Noord-Amerika en Oceanië. Check hieronder welk continent jij het liefst wil ontdekken.

ZUID AMERIKA

AZIË

NIEUW-ZEELAND

Onze Reis Winkel!

De Nieuwste Reistips

Hier lees je al onze laatste nieuwtjes, updates, de mooiste stranden, de meest indrukwekkende tempels, handige tips of andere dingen waarvan wij vinden dat jij ze moet weten!

DE MACHU PICCHU

Voor veel reizigers die naar Peru gaan, of Zuid Amerika zelfs, is de Machu Picchu dé highlight op hun to-do-lijstje. De Inca-stad Machu Picchu is een van de grootste toeristische attracties ter wereld. De prachtige architectuur, met 250-miljoen jaar oude rotsen in combinatie met de donkergroene beboste bergen en de valleien van de Urubamba op achtergrond maken het tot de bekendste bezienswaardigheid in Peru.

Loading…

POPULAIRE BESTEMMINGEN

Wie wil er nou niet naar de mooiste bestemmingen op deze aardbol? Wij willen jullie informeren over de mooiste, leukste en meest indrukwekkende, stukjes natuur of cultuur. Volg deze rubriek en blijf op de hoogte van alle mooie bestemmingen!

Patagonië

Magische gletsjers, actieve vulkanen, het machtige Andesgebergte, nationale parken en ijsgebieden. Welkom in Patagonië, een van de mooiste plekken in Zuid-Amerika!

Krabi

Krabi is misschien wel één van de mooist gelegen gebieden in Thailand. Gelegen aan de kust tussen de kalksteen rotsen is dit één van de meest populaire plekken in Thailand.

Milford Sound

Je hebt van die plekken in de wereld waar bij het eerste aanzicht je ademhaling even stopt. De tranen springen bijna in je ogen van geluk. Zo’n plek is Milford Sound.

Halong Bay

Halong Bay is één van de ‘7 Wonders of Nature’ en is een absolute must tijdens je reis door Vietnam. Zonder overdrijven één van de mooiste plekken op aarde!

thumbnail

Wij zijn Sjoerd Lagraauw en Ties Lagraauw

Twee reislustige broers. Wij hebben meerdere websites in zijn beheer. We begonnen op een zolderkamertje met Azie-Expert.nl, dat ondertussen één van de grootste online reismagazines van Nederland is op gebied van Azië. Op dit moment hebben we o.a. Azië-Expert.nlBackpackenInNieuwZeeland.nlMyanmar-Expert.nl en ZuidAmerika-Expert.nl in beheer. En wordt op dit moment hard gewerkt om ook MiddenAmerika-Expert.nlNoordAmerika-Expert.nlEuropa-Expert.nlAfrika-Expert.com en Oceanie-Expert.nl online te krijgen. 

thumbnail

(Toekomstig) reizigers inspireren en motiveren

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en motiveren om mooie reizen te maken. Van reizen word je een ander mens. Een reis is een stap uit je comfortzone, een feest voor je zintuigen. Dagen duren langer, de tijd gaat langzamer en onvergetelijke ervaringen rijgen zich aaneen. Door het bezoeken en ontmoeten van andere culturen en werelddelen verandert jouw blik op de wereld.  Met onze websites proberen wij jou zo goed mogelijk voor te bereiden, zodat jij de reis van je leven kunt maken.

thumbnail

Door creatief te zijn!

Door creatief te zijn. En daar zijn wij goed in! Bij Reis-Expert is creativiteit het sleutel woord. Onze websites hebben een uniek karakter, een gebruiksvriendelijke opzet en een schat aan informatie waardoor we ons onderscheiden ten opzichte van andere websites. Op onze websites kun je jouw reis plannen, van A tot Z. Je vindt er alle informatie die jij nodig hebt voor je vertrekt. We helpen je met persoonlijke vragen en onze Reisgidsen zijn de ideale hulpstukken voor onderweg.