REIS EXPERT
Onze Reisgidsen

Disclaimer

Reis-Expert probeert zijn bezoekers zo goed mogelijk te informeren over het reizen. Wij zijn een onafhankelijke organisatie en hebben daardoor geen voorkeuren voor bepaalde landen of steden die voortkomen uit commerciële redenen. De websites staat sinds 20 April 2013 online en zijn nog volop in aanbouw. In de nabije toekomst hopen we de informatie over alle landen in Azië, Zuid Amerika en Oceanië nog specifieker te kunnen verstrekken en onze kennis nog verder uit te kunnen breiden. Mocht je nog vragen, tips of suggesties hebben dan horen we dat graag. Stuur een mailtje naar contact (at) reis-expert.nl en dan kijken wij er zo snel mogelijk naar.

Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
De content is door Reis Expert, de eigenaar, met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Reis Expert is derhalve niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan Reis Expert te worden verzocht.

 • In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de websites, te weten Reis Expert VOF;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 • Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 • De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content geplaatst door gebruikers/leden van deze website.
 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
 • Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.