De mooiste stranden in Azië

De mooiste stranden in Azië

Azië is een paradijs voor strandliefhebbers. Sla een reisgids open van Azië en de kans is groot dat je op de eerste pagina een foto ziet met witte stranden en palmbomen. Op zich is dit wel logisch aangezien Azië omringd wordt door zeeën. Vietnam alleen al heeft een kustlijn van ruim 1.900 kilometer en Indonesië en de Filipijnen hebben samen meer dan 24.000 (!) eilanden. Tel daar de stranden van Thailand, de tropische eilanden van Maleisië, de zeeën rondom Japan of de onbekende stranden van Myanmar bij op en je zou makkelijk een jaar kunnen rondreizen in Azië.

Top 10 Stranden Azië

Maar waar moet je beginnen als je op zoek bent naar de beste of mooiste stranden Azië? Er zijn er zo veel! Helaas hebben wij hebben ook nog niet alle stranden en eilanden gezien, hoewel we elk jaar weer ons uiterste best doen.. Om jullie toch op weg te helpen hebben we een Top 10 gemaakt van Mooiste/Leukste Stranden Azië gebaseerd op onze ervaringen. Dus geen top 10 van reisbureaus met alleen maar bounty eilanden en witte stranden maar een Top 10 gebaseerd op onze ervaringen. Hope you like it!

VERDER LEZEN

 

About Ties Lagraauw

Ik heb altijd geweten dat ik wilde reizen. In 2008 begonnen de reiskriebels te komen door het programma Top Gear. We zagen de aflevering waar ze met brommers door Vietnam reisde en dachten gelijk; 'dat willen wij ook!'. Het was inmiddels 2009 toen Sjoerd naar me toe kwam en vertelde dat hij ontslag wilde nemen op z'n werk om te kunnen reizen. Een idee dat ons leven veranderde!