Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

AsiaDirect

Gemiddelde beoordeling
0 out of 5

Onze organisatie is ontstaan uit de droom van oprichters: persoonlijke aandacht naar de reiziger. Na jarenlang de rondreizen merkten wij dat de reiziger van nu behoefte heeft aan persoonlijk contact, deskundig advies en snelle reacties.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en kennen de mooiste plekjes en routes. Met onze ervaren reisspecialisten kunnen wij iedere reiziger helpen. Samen met onze lokale partners, gidsen & chauffeurs laten wij de reizigers het echte Azië zien.

Lees hier / download onze Reis Voorwaarden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU

We need you!

Wij houden van reizen, maar niet van schreeuwerige websites. Reis-Expert is een onafhankelijk platform en dat houden we graag zo.

Het up-to-date houden kost echter wel veel tijd. Gebruik jij graag onze website en wil je deze gratis en advertentievrij houden? 

KOOP EEN PRODUCT!

of

DONEER!
Dan houden wij Reis-Expert gratis en advertentievrij!