Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Rondreis Azië

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 8

Naast het backpacken in Azië kan je natuurlijk ook kiezen voor een georganiseerde rondreis Azie. Of een mooie vakantie in één van de vele mooie landen die het continent herbergt. Wij kunnen eigenlijk beide opties aanraden. Azië schikt zich perfect voor zowel een ‘korte’ vakantie als een langere rondreis. Wil je bijvoorbeeld 2 weken tot een maand op vakantie in Azië en wil je alles van te voren al geregeld hebben, dan is een georganiseerde rondreis Azie een goed alternatief. Uiteraard betaal je wat meer maar dan heb je wel een hoop zekerheid.

Rondreis Azië aanbod!

Er is op internet veel aanbod van reisorganisaties die allemaal de beste en goedkoopste zijn. Kiezen voor een goed georganiseerde rondreis is dus best even zoeken op internet. Let hierbij dan ook goed op wat ze bieden. Er zit een groot verschil tussen de aangeboden rondreizen Azië. Er zijn single reizen maar ook groepsreizen, op sommige sites is het zelfs mogelijk om jou vakantie per land helemaal zelf ‘op te bouwen’.

Leyte

Azië van een andere kant

Er zijn genoeg mogelijkheden voor ieder budget. Het voordeel van een georganiseerde rondreis door Azië is dat je heerlijk uitgerust terug komt. Vaak wordt (bijna) alles voor je geregeld en dat scheelt een hoop gedoe. Daarnaast werken veel reisorganisaties samen met lokale reisbureau’s. Hier door leer je de lokale bevolking, gewoonte en cultuur extra goed kennen. Je zal af en toe een dag op pad gaan met een gids welke je enorm veel kan vertellen over de plekken die je bezoekt, heerlijke restaurants kan aanbevelen en je veel kan leren over de lokale bevolking. Zo leer je Azië eens van de andere kant kennen.

Een rondreis door Azië hoef niet duur te zijn!

Door de vele mogelijkheden en de opkomst van het internet is het makkelijker dan ooit om een mooie rondreis uit te kiezen. Er zijn reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van volledig uitgeruste rondreizen door Azië. Maar er zijn er ook die je helpen met het boeken van bepaalde onderdelen van je reis. Zo hou je vrijheid om zelf je reis in te delen maar kun je wel van te voren alvast dingen vast leggen. Er zijn grote reisorganisaties die pakketen verkopen voor een scherpe prijs maar er zijn ook organisaties die iedereen een op maat gemaakt voorstel voor leggen. Logischerwijs zijn deze voorstellen wat duurder maar dan heb je ook wel een speciaal voor jou op maat gemaakte rondreis.

Ben je op zoek naar een leuk avontuur in Azië?

Sri Lanka vanaf €1.250

Nuwara Eliya

Op reis met VanVerre

VanVerre is een echte Azië specialist. Je kunt bij VanVerre terecht voor een individuele reis op maat of een reis maken met hun bouwstenen. Ideaal voor mensen die al goed weten wat ze willen.

Bali vanaf €750

Tabanan

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU