Hoofdmenu

REIS-EXPERT

”Wil jij naar de Filipijnen? Maak je droomreis waar met onze Reisgids Filipijnen, vol met Routes, Reistips, Advies, Informatie en Inspiratie”.

– Op deze pagina vertellen we je alles over onze Reisgids …

Met o.a. 5 routes door de Filipijnen en alles wat je moet weten voor jouw reis!

Een paar vragen van Sjoerd en Ties

 

– Wil jij je droomreis door de Filipijnen waarmaken?
– Wil jij zo veel mogelijk zien, maar weet je niet hoe je jouw reis moet plannen?
– Heb je geen zin om allerlei blogs en website af te struinen op zoek naar informatie?
– Heb je (nog) geen idee welke landen je wil zien?
– Wil je weten of jouw reisplannen wel haalbaar zijn?
– Wil je het liefst op eigen gelegenheid reizen, maar wel enige houvast hebben?

 

”Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodigen we je graag uit om verder te lezen”.

Reizen is een geweldige ervaring! En het feit dat jij deze pagina bezoekt betekent dat we die passie voor reizen delen. En dat is niet gek, want wat is er nou mooier dan een geweldige reis maken? 

 

Sjoerd en Ties

Sjoerd Lagraauw en Ties Lagraauw

Auteurs van de unieke ”Reisgids Filipijnen”

In 2009 hebben we onze eerste lange reis door (Zuidoost) Azië gemaakt. We waren meteen verliefd! De mensen, de natuur, de cultuur, het heerlijke eten en uiteraard de vrijheid… het was een geweldige ervaring.

Sinds 2009 gaan we elk jaar een paar keer terug naar Azië. Op die manier hebben we een hoop ervaring opgedaan. Die ervaringen willen we graag met jullie delen zodat jullie niet dezelfde fouten maken als die wij maakten 😉

Met onze Reisgids Filipijnen ga je niet alleen goed voorbereid op reis. Tijdens je reis heb je alle informatie en routes bij de hand.

Wij krijgen heel wat vragen van (onervaren) reizigers over het reizen in Azië en de Filipijnen. Het is ook een hele uitdaging om je route uit te stippelen. Er komt heel wat bij kijken en je zit waarschijnlijk met een hoop vragen. En met alle informatie die tegenwoordig voor handen is weet je vaak niet waar je moet beginnen.

En als je eenmaal weet waar je heen gaat, hoe bereid je jezelf dan voor?

In deze Digitale Reisgids lees je:

Wat is de beste route die ik moet nemen?

Wat zijn de beste accommodaties?

Welk budget moet ik aanhouden?

Wat zijn de mooiste highlights?

Waar kan ik slapen en eten?

Heb ik een visum nodig?

Wat is de beste reistijd?

Wat moet ik allemaal meenemen?

Reisgids

ALLEEN DEZE MAAND VAN €27,95 NU VANAF 17,95

Digitaal

De reisgids is digitaal. Dat betekent dat je de gids kunt gebruiken op laptop, tablets, smartphones en e-readers. Ideaal voor onderweg!

Tips en info

De reisgids bestaat uit meer dan 25 pagina's vol handige tips over onder andere visum, beste reistijd, vervoersopties, het boeken van vliegtickets en veel meer.

Unieke routes

In de reisgids staan 5 gedetailleerde routes voor de Filipijnen die je kunt volgen tijdens je reis.

DIGITALE REISGIDS FILIPIJNEN

digitale reisgids FilipijnenOnze digitale reisgids Filipijnen kun je altijd gebruiken. Waar ter wereld je ook bent. De reisgids is te gebruiken op een smartphone, laptop, tablet of e-reader. Je hebt een week de mogelijkheid om de digitale reisgids te downloaden.

Dit is wat andere zeggen!

“Hi,

wij waren al in de Filipijnen toen we jullie reisgids hebben aangeschaft. Heb er geen spijt van gehad. De opzet is super duidelijk en er staat goede informatie in. Wij hebben maar één route gebruikt maar die sprak ons heel erg aan! Prima reisgids, en in het Nederlands, wat ook wel eens handig is.

Bedankt!

Groetjes, Mark”

MilouHi Azië Expert,

Een paar weken voor vertrek naar de Filipijnen heb ik jullie gids gekocht. En ik moet zeggen dat alles wat ik hoop van een reisgids er ook in staat. De belangrijkste informatie zit er in verwerkt en het leest erg prettig. Een kleine investering als je ziet wat je er voor terug krijgt.

Groeten,
Michelle”

”Hoi Azië-Expert,

Ik had voor mijn reis al veel gelezen op jullie website en toen ik de reisgids zag leek dat me een goede aanvulling op mijn reis. Alle informatie die jullie op de website hebben staan staat ook in het boek. Super handig voor onderweg! Informatie is goed en up-to-date en de routes zijn heel erg handig om te hebben. En de lounge is heel erg handig!

Gaaf gedaan!

Emma, Den Haag”

Top 10 locaties FilipijnenALLEEN DEZE MAAND VAN €27,95 VOOR 17,95

Wat krijg je?

De perfecte Reisgids voor de Filipijnen

250 pagina's vol praktische tips

5 leuke routes inclusief een off-the-beaten-track route

Beschrijving van de mooiste highlights

De beste accommodaties en restaurants per bestemming

Bijzonder handige inpaklijst

Te lezen op telefoon, tablet, eReader of Laptop

Praktische tips over o.a. geldzaken, visum, budget, beste reistijd, vervoer etc.

Alvast een kleine 'sneak peak'

Onderstaande pagina’s is wat je kan verwachten van onze reisgids Filipijnen. Uiteraard is er nog veel meer verwerkt in de gids maar zo heb je al een aardig beeld!

Sneak peak Reisgids Filipijnen

Sneak Preview 2 Filipijnen

Veel gestelde vragen

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan krijg je gewoon je geld netjes terug. Wij willen alleen tevreden klanten en daarom bieden wij een 100% niet goed geld terug garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons een email te sturen en we storten de volgende werkdag direct je geld terug.

Is het veilig om jullie reisgids Filipijnen via jullie webshop te bestellen?

Dit is absoluut 100% veilig! Dat garanderen wij. Je wordt doorgestuurd naar onze webshop www.reis-expert.nl/winkel. Je zult zien dat je bovenin je browserbalk een versleuteld slotje en een ‘S’ (https) voor het domein ziet staan. Dit betekent dat het een beveiligde verbinding is. Zowel het bedrijf (Mollie BV/Stripe of Paypal) als wij kunnen dus geen vertrouwelijke bankgegevens van je zien

Wat kan ik van de reisgids verwachten?

Je mag van een hoop verwachten van onze reisgids Filipijnen. Wat dacht je van een UNIEKE en tot in de puntjes uitgewerkte route langs de belangrijkste highlights. Daarnaast staat de reisgids vol met handige tips, informatie en de mooiste highlights.

Is jullie reisgids geschikt voor iedere reiziger?

YES! De reisgids werkt voor iedereen. We bereiden je voor, helpen je met inpakken en geven je handige routes die je kunt volgen onderweg. Al deze boeken zijn dusdanig geschreven dat iedereen er wat aan heeft. De route is een houvast tijdens je reis. Je kunt er delen uit halen of zelf toevoegen.

Krijg ik jullie reisgids thuis gestuurd?

Nee. Ons eBook Reisgids Filipijnen is 100% digitaal (ideaal voor onderweg). Zodra je betaalt hebt krijg je van ons een email met daarin de instructies om de reisgids Filipijnen (of andere reisgidsen) te downloaden.

digitale reisgids Filipijnen

Tot slot!

Willen we je alvast heel erg veel plezier toewensen met jouw reis door de Filipijnen :). We zijn er zeker van dat je een geweldige tijd tegemoet gaat!

Mocht je vragen hebben over de reisgids of gewoon over je voorbereiding of reis, mail ons dan gerust. We helpen je graag op weg. Wil je echt goed voorbereid op pad? Bestel dan de reisgids en je weet zeker dat je goed zit.

Als ik NU de Reisgids Filipijnen bestel ontvang ik:

 

– Reisgids Filipijnen (Digitaal | t.w.v. €17,95)

Inclusief twee uitgebreide routes, handige informatie, tips, de mooiste highlights, handige inpaklijst en nog veel meer.

 

MET DE VOLGENDE GRATIS BONUSSEN

– Bonus 1: eBook “Vliegtickets boeken” (Digitaal | t.w.v. €9,95)

Een handig eBook met alle tips en tricks voor het boeken van de voordeligste tickets naar Azië!

 

En mocht ik om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en 100% eerlijk.

TIJDELIJK VAN €27,95 NU VOOR 17,95

Kimberley is tevreden!

”Ik was nog nooit in Azië of de Filipijnen geweest dus ik was een beetje zenuwachtig voor de eerste reis. Hoewel ik het liefst zonder al te veel planning reis is deze reisgids echt super handig! Met name de info over visum, waar je telefoonabonnementen af kunt sluiten en de routes zijn heel erg handig om te hebben.

Leuk initiatief!

Kimberley, Amstelveen”

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU