Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Chiang Mai Jungle Tour

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Reis-Expert is onder andere bekend van:         

De Leukste Tour In Chiang Mai - vanaf €65 p.p.

Wij hebben jarenlange ervaring met reizen in Azië en dus Thailand en Chiang Mai. Om onze bezoekers nóg beter te kunnen helpen hebben we samenwerkingen opgezet met lokale touroperators. Bij ons kun je nu zelf je tour kiezen. Daarmee steun je de lokale touroperator in Chiang Mai en niet de grote reisbureaus.

Dat Chiang Mai een geweldige stad is heb je op onze website vast al gelezen. Zo niet, dan heb je het ongetwijfeld een keer gehoord van vrienden of andere reizigers die er zijn geweest. Chiang Mai is niet voor niets een van de populairste steden van Thailand. Er is ontzettend veel te doen en te zien in de stad. Daarnaast zijn er een hoop tours in Chiang Mai te boeken.

Tour details ⬇️ Jungle Trek Chiang Mai

1 NACHT

1 nacht in een jungle kamp

INCL. TRANSPORT

 Retourtransfer van/naar hotel

INCL. MAALTIJDEN

Incl. maaltijden als ontbijt, lunch & diner

VEILIGE BETALING

Betaal veilig in Nederland!

Waarom Boeken Bij Reis-Expert

Één van de weinige nadelen van je eigen reis plannen is, zeker in het hoogseizoen, dat tours steeds vaker en sneller volgeboekt zijn. Een oplossing hiervoor is dat je het vanuit Nederland boekt. Het voordeel hier van is dat je van te voren zekerheid hebt dat je het maximale uit je tijd in Azië haalt, ook als je maar relatief kort de tijd hebt. Daarnaast heb je de zekerheid dat de tour niet vol zal zitten op het moment dat jij in Azië bent.

Tot op heden waren er weinig mogelijkheden om tours al voor je reis te boeken/reserveren. Soms kon het wel bij een lokale touroperator maar is dit wel veilig? En begrijpen ze wat ik wil? Door onze jarenlange ervaring met het reizen in Azië kennen wij de leukste tours en betrouwbare touroperators. Wij bieden onze bezoekers daarom de mogelijkheid om tours bij ons te boeken. Wij werken samen met lokale partners in Azië. Op deze manier gaat het geld rechtstreeks naar de lokale bevolking i.p.v de grote touroperators.

SLUIT JE AAN BIJ 250.000
REIZIGERS

JE BOEKT LOKAAL MET
NEDERLANDSE BETAAL OPTIES

WIJ HANTEREN
GEEN VERBORGEN KOSTEN

Tour Details

2-daagse Jungle Trekking Chiang Mai

Speciaal voor avontuurlijke reiziger hebben we een actieve 2-daagse jungletrekking in Chiang Mai. Deze tour is voor de echte liefhebbers van wandelen. Er zijn geen olifanten, er is geen bamboe raften. Er zijn dan ook weinig andere toeristen en dus kun je optimaal genieten van de prachtige ongerept natuur. ‘s Nachts verblijf je in een lokaal junglekamp in schone, maar primitieve accommodatie. Een mooie ‘back-to-basic’ experience. Na 2 dagen actief bezig te zijn geweest, ben je gegarandeerd een ultieme ervaring rijker!

WHAT’S INCLUDED

TOUR HIGHLIGHTS

✅ Jungletrekking van Chiang Mai naar lokale dorpjes

✅ Scenic hike in de jungle rondom Chiang Mai

✅ Professionele Engelstalige gids

✅ Inclusief retour transfer hotel in Chiang Mai

Tours in Chiang Mai

WHAT’S INCLUDED

ETEN EN DRINKEN

✅ Lunch op de 1e dag

✅ Diner op de 1e dag

✅ Ontbijt op 2e dag

✅ Lunch op 2e dag

✅ Voorkeuren/allergieën bespreekbaar

WHAT’S INCLUDED

EXTRA THOUGHTS

✅ Inclusief 1 overnachting in bamboe hut

✅ Tour is inclusief entreegelden

✅ Pak zo licht mogelijk in

✅ Pick-up in andere steden is bespreekbaar

❌ Exclusief persoonlijke uitgave

Van Dag Tot Dag

Dag 1: Chiang Mai start 8:30 uur

In de ochtend word je opgehaald bij je accommodatie in Chiang Mai. Al snel laat je Chiang Mai achter je en rij je zo’n 1,5 uur de stad uit in noordelijke richting naar het startpunt van de trekking. Onderweg nog een snelle stop op een lokale markt om wat eten in te slaan.

Na de lunch is het tijd om de wandelschoenen aan te trekken en zo laat je de bewoonde wereld even achter je en wandel je de jungle in. Deze middag loop je zo’n 3,5 uur door de groene heuvels van Noord-Thailand. De natuur is schitterend en al wandelend kun je genieten van de prachtige uitzichten over het glooiende landschap.

Aan het eind van de wandeling kom je aan in het junglekamp vlak bij een waterval . Je kunt hier lekker relaxen terwijl de gids begint met het bereiden van het avondmaal. Na het avondeten is het altijd een gezellig samenzijn, de gids zit vol sterke verhalen en kent vele leuke spelletjes. Onder het genot van een hapje en drankje worden reisverhalen uitgewisseld en ervaringen gedeeld.

Maaltijden: Lunch en diner

Dag 2: Chiang Mai return 16:00 – 18:00 uur

In de vroege ochtend ontwaak je door geluid van krekels en allerlei kwetterende vogels. Na het ontbijt volgt een trekking van ongeveer 4 uur, welke wordt beloond met een heerlijke frisse duik in een waterval midden in de natuur. Ook bezoek je hier een vleermuizengrot.

Na de lunch is het tijd om terug te keren naar Chiang Mai. Hier arriveer je aan het einde van de middag, een onvergetelijke ervaring rijker.

Maaltijden: Ontbijt

FAQ

Is deze tour met kinderen te doen?

Deze tour is ook geschikt voor kinderen. Sterker nog; dit is dé familie tour om te doen. Je loopt op je eigen tempo en dus kan iedereen deze tour doen.

Kan ik deze tour ook alleen boeken?

Dat kan, maar je betaalt dan wel voor twee. Deze tour, en de kamers die je boekt zijn gebaseerd op twee personen of meer. Als je de tour alleen wil doen betaal je dus meer.

Hoe laat begint en eindigt deze tour?

De eerste dag wordt je rond 8:30 uur bij je accommodatie opgehaald. Afhankelijk van je verblijfadres. De tweede dag ben je tussen 16:00 en 18:00 terug in Chiang Mai.

Reviews Van Deze Tour

Wat andere zeggen
 • 8.9/10
  Robbert - 8.9/10
 • 8/10
  Yussuf - 8/10
 • 8.4/10
  Chantal - 8.4/10
 • 8.2/10
  Tim - 8.2/10
 • 9/10
  Roos - 9/10
8.5/10

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU